Elk jaar in juni laat Healthy Fest jouw workout-hart sneller kloppen tijdens het Healthy Fest Weekend. Drie dagen gevuld met toffe workouts, clinics en nog veel meer. Vanwege de corona crisis is het dit jaar helaas niet mogelijk om Healthy Fest in originele vorm te houden. Daar is gelukkig een oplossing voor! Samen met OneFit organiseert Healthy Fest een digitale variant op zaterdag 13 juni. En Right To Play is daar ook bij! Sterker nog, Healhy Fest goes digital wil samen met hun deelnemers minstens 1000 kinderen laten spelen!


algemeen-kracht-van-spelen.png

Alle details

Healthy Fest goes digital vindt op 13 juni plaats tussen 09.00 en 17.00 uur. Een dag gevuld met fun en killer workouts, food clinics en heel veel yoga en meditatie sessies. Allemaal via de app van OneFIT.

Kies ieder uur voor één van drie te gekke sessies. Of je nou voor een bootcamp workout van Defensie, yogasessie van een OneFit Presents teacher of voor de Liefmans workout van oud-hockeyster Jacky Schoenaker gaat. Het kan allemaal! Alleen in de woonkamer of samen, op 1.5 meter afstand, in de tuin. Ook worden twee sessies door ambassadeurs van Right To Play verzorgd. Speciaal voor ouder(s) en kind(eren). Olympisch Topspeler Floris Evers geeft de sessie Family Fun samen met zijn 2-jarige Ole. Topspeler Julia Müller doet Family Fit samen met haar 4-jarige vriendinnetje Esmé. Ben jij erbij? Bekijk het programma en schrijf je in!


floris en ole.png

Julia en esme in actie.png

Voor Right To Play

Omdat Healthy Fest er door het Corona-virus anders uit ziet, hebben ze er voor gekozen om een element toevoegen aan deze digital editie waar ze nog meer energie van krijgen. Namelijk aandacht besteden aan kwetsbare kinderen die enorm vatbaar zijn voor de gevolgen van het virus; kinderen die opgroeien in armoede of op de vlucht zijn. Voor deze kinderen is sporten en spelen van levensbelang. Juist nu. Want spelenderwijs leren kinderen hoe ze zichzelf en hun familie kunnen beschermen tegen het coronavirus. En hoe ze kunnen omgaan met hun emoties gedurende deze onzekere tijd. Al 20 jaar speelt Right To Play een cruciale rol in het sterk, veilig en gezond houden van kinderen die in moeilijke situaties leven. Daar dragen we als Healthy Fest graag aan bij. Jij ook? Doneer nu


Powered by

Healthy Fest goes digital powered by OneFit wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Defensie, Right to Play, Liefmans, On Running, HelloFresh, Decathlon en Samen Gezond.