Dit jaar is Right To Play het officiële goede doel van de Ronde van de Westfriese Omringdijk. Bij inschrijving kun je een donatie doen of een tikke harder fietsen via Supporta. Fiets je mee voor Right To Play?


Over de ronde

De beste manier om West-Friesland te ontdekken is over de ringvormige Omringdijk tussen het IJsselmeer en de Noordzee. Op zondag 14 juli 2024 vindt de 13e editie van de Ronde van de Westfriese Omringdijk plaats. De ronde kent drie verschillende afstanden, elk te volgen vanuit de startlocaties Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of Schagen. De afstand van 135 km over de gehele Omringdijk is een prestatieve toertocht voor de meer getrainde wielrenner. Voor recreatieve fietsers en beginnende racefietsers zijn afstanden van 50 en 80 km geschikt.


Voor Right To Play

Bij de aanschaf van jouw startbewijs kun je een donatie doen aan Right to Play. Voor 5 euro laat je een kind al een zomer lang spelend leren. Ook kun je een actiepagina aanmaken via Supporta en je laten sponsoren. Hoeveel je ophaalt maakt niet uit: elke euro telt! Mocht je toch 200 euro of meer ophalen? Dan ontvang je een uniek Right To Play shirt. 


Inschrijving

Op dit moment kunnen leden van Le Champion zich inschrijven. Op maandag 12 februari opent de reguliere inschrijving. Ontdek meer op https://www.rondevandewestfrieseomringdijk.nl/