Dinsdag 21 maart was het zo ver: de tweede editie van de Charity Padel Party! Georganiseerd door Right To Play en de Timeless Foundation, powered by B. Amsterdam. En wát een editie was het. 44 deelnemers hebben zich in het zweet gewerkt, voor een geweldig doel: ruim 600 meisjes de kans geven om spelend te leren! Bekijk gelijk de aftermovie en lees verder:

WE ZIJN HIER VOOR MEISJES!

Margriet de Schutter, bestuurslid Right To Play en voormalig shorttrackschaatsster, opent de avond vol passie. “We zijn hier vandaag niet zomaar: we zijn hier voor meisjes!” Ook Bas van Veggel van de Timeless Foundation heet de groep welkom: als fanatiek padeller kan hij als geen ander vol enthousiasme de groep aanmoedigen om er voor te gaan en plezier te hebben.

RONALD & FRANK DE BOER SIGNEREN GELE STOEL

We hebben bijzondere gasten vandaag: Ronald & Frank de Boer. Ze hebben allebei dochters en daarom vinden zij het extra belangrijk zich in te zetten voor betere kansen voor meisjes. Zij signeren vanavond een gele stoel, en niet zomaar een stoel. Eén stoel staat symbool voor 50 meisjes die weer naar school kunnen en de kans krijgen zich te ontwikkelen door spelend te leren. Deelnemers kunnen deze unieke stoelen via een donatie mee naar huis nemen, gesigneerd door Ronald & Frank of andere Right To Play ambassadeurs en vrienden, zoals John van Lottum, Thijs van Dam, Margriet de Schutter of Kim Lammers.

WhatsApp Image 2023-03-23 at 11.11.42.jpeg
RUIM 600 MEISJES EEN JAAR LANG NAAR SCHOOL

Dan het spannendste moment van de avond: het cheque moment! Door alle opbrengsten kunnen 540 meisjes weer naar school. En na het bekendmaken loopt dit zelfs op tot ruim 600 meisjes. Fantastisch! Dank aan alle deelnemers en sponsoren! Dankzij jullie kunnen deze meisjes weer dromen van een kleurrijke toekomst.

margriet cheque.JPG
BLOEDSTOLLENDE FINALE

De grote vraag die nog openstaat: wie heeft er nou gewonnen? Na een bloedstollende finale tussen titelverdedigers Bas van Veggel & John van Lottum vs. Ronald de Boer & Frank de Boer is de uitslag van de avond bekend: Bas & John behouden de titel. Ze leggen gelijk de uitdaging neer: wie neemt het volgend jaar tegen hen op? Durf jij het aan? Houd onze socials en website in de gaten en zorg dat je er volgend jaar bij bent!

winnaars.JPG
SPONSOREN BEDANKT!

💛 De Timeless Foundation voor het mogelijk maken van het event👏🏾
💛 B. Amsterdam voor de fijne banen 🎾
💛 CIRCULR. voor de mooie shirts 👕
💛 Robert Sanders voor de prachtige foto’s 📸
💛 Lukkien voor de mooie beelden 🎥
💛 The Indian Maharadja voor de merchandise 🔥
💛 DJ Bas Brand van Db.shows voor de muziek 🎶
💛 Margriet de Schutter voor het hosten👏🏾