The Ultimate Sports Quiz voor Right To Play

YES, het mag weer! Op 14 oktober 2021 vindt in B. Amsterdam de zesde editie van The Ultimate Sports Quiz voor Right To Play plaats. Een absolute aanrader voor iedere sportliefhebber.

Met prikkelende vragen en onder het genot van een hapje en een drankje wordt jouw sportkennis getest en speel je deze avond voor Right To Play. Aanwezig zijn sporthelden van vroeger en nu en de presentatie is in handen van niemand minder dan presentatrice en oud-rugby international Tessa Veldhuis en een verrassende sportieve co-host.

Uiteraard worden de corona-maatregelen die gelden voor events in acht genomen.


Een voorproefje

Kijk hoe spectaculair onze laatste sportquiz was:


Schrijf je nu in

Zin gekregen om weer mee te doen? Meld je dan nu met een team via events@righttoplay.nl of bel: 020 - 22 52 731. De kosten zijn € 500 per persoon, een team kan uit minimaal 2 of maximaal 8 personen bestaan.


Programma

18.30 uur: Ontvangst en borrel
19.30 uur: The Ultimate Sports Quiz met hapjes en drankjes
22.30 uur: Prijsuitreiking en borrel


Spelen voor Right To Play

Ga met jouw team voor de winst en schrijf je in! Zoals ieder jaar gaat het natuurlijk niet alleen om het winnen. We spelen voor Right To Play. Met jouw deelname geef je kinderen die wereldwijd opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden de kans om mee te doen aan onze programma’s.


We verwelkomen je graag op 14 oktober 2021 in B. Amsterdam aan de Johan Huizingalaan 763a. Tot dan!