UNGA en Right To Play gaan samen spelen

6.jpg

Als je speelt, maak je nieuwe vrienden. Right To Play werkt graag samen met organisaties om de kracht van spelen door te geven. Aan alle kinderen. Wereldwijd. We zijn dan ook trots dat we UNGA mogen verwelkomen als onze nieuwe business partner. UNGA is een creatief bureau dat wereldwijd loyaliteitscampagnes ontwikkelt gericht op kinderen en gezinnen. De kracht van spelen staat ook in UNGA’s werk centraal, wat betekent dat alle concepten de ontwikkeling van kinderen ondersteunen. Een droompartner voor Right To Play.

UNGA ontwikkelt educatieve concepten en campagnes voor visionaire retailers en merken, waarmee ze gezinnen dichter bij elkaar willen brengen en quality time bieden. Hoe? Door spelen in te zetten. En niet zomaar spelen. Play to Grow is UNGA’s motto. Kijk maar:

Play to Grow

UNGA gelooft net als Right To Play dat kinderen hun fysieke, emotionele, mentale, taalkundige en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen door te spelen!

Woes Weinberg, Head of Marketing bij UNGA: "Right To Play en UNGA delen dezelfde missie. Dus, de krachten bundelen is een mooie en logische stap om samen het belang van spelen onder de aandacht te brengen. Als creatief bureau opereren we wereldwijd. We werken samen met klanten en partners in meer dan 35 landen en bereiken daarmee elke dag miljoenen gezinnen. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen zien hoe belangrijk het werk van Right To Play is voor heel veel kinderen in de wereld die opgroeien onder moeilijke omstandigheden. Vanaf 2020 steunt UNGA de speelprogramma’s van Right To Play met een jaarlijkse financiële bijdrage."

Word ook business partner

Als business partner van Right To Play investeer je niet alleen in de speelprogramma’s van Right To Play en daarmee in de toekomst van kinderen, maar ook in jouw eigen organisatie. Je krijgt namelijk als partner waardevolle speelmomenten terug, Want spelen draagt niet alleen bij aan de gezonde ontwikkeling van kinderen. Spelen is ook van grote meerwaarde op de werkvloer. Het inspireert en verbindt medewerkers en het stimuleert het autonome denken en leidt buiten de gebaande paden. Spelen spreekt je creativiteit aan en geeft inspiratie voor nieuwe oplossingen. Het wapent tegen stress. Ontdek meer