Help kinderen in Gaza. Doneer nu →

Schaerweijde dames dragen Right To Play op hun hart

groep voor het veld.jpg

Zaterdag 16 september was Right To Play collega Suzanne samen met Right To Play ambassadeur Eva de Goede aanwezig op Hockeyclub Schaerweijde, omdat we wat te vieren hebben. Schaerweijde en Right To Play trekken al een tijdje samen op, maar komend seizoen krijgt ons partnerschap nog een mooiere invulling.

Vol trots presenteren we aan jullie de nieuwe shirts van Schaerweijde Dames 1! Hockeyclub Schaerweijde steunt Right To Play al voor langere tijd, maar dit seizoen dragen de dames Right To Play letterlijk op hun hart. Deze sterke meiden weten als geen ander wat de kracht van sport en spel dagelijks voor hen betekent en dragen dit dus ook met trots uit. Eva de Goede, ambassadeur Right To Play, en oud speelster Schaerweijde gaf samen met voorzitter Reinoud het eerste shirt en Dames 1 nam het met een warm hart in ontvangst. En dat is niet alles, want ook op de shirts van de breedte jeugd van Schaerweijde is Right To Play te vinden. Super leuk!

Tijdens deze dag was er ook een speciale signeersessie met Eva, en dat was een groot succes bij de jonge fans. Want wie wil nou niet een sticker met handtekening van zo'n tophockeyster op z'n hockeystick of -shirt? Dat kan alleen maar scoren betekenen. Dank Hockeyclub Schaerweijde voor de heerlijke dag en de fijne samenwerking!