Help kinderen in Gaza. Doneer nu →

Right To Play krijgt prachtige bijdrage tijdens Goed Geld Gala

Postcode Loterij Goed Geld Gala

Het jaarlijkse Goed Geld Gala van de Postcode Loterij is inmiddels een begrip. Een feestelijke avond waarop goede doelen schenkingen krijgen, dankzij de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. Dit jaar, op 4 maart 2019, schonk de Postcode Loterij ruim 370,6 miljoen euro aan 117 goededoelenorganisaties. En laat Right To Play daar een van zijn! Met een fantastische bijdrage van 500 000 euro kunnen wij blijvend werken aan de ontwikkeling van kinderen door middel van spelen, op plekken waar dat niet vanzelfsprekend is.

Het Goed Geld Gala 2019

Het Goed Gala 2019 in het Koninklijk Theater Carré begint. De spanning is voelbaar als de zaal volstroomt met vertegenwoordigers van meer dan honderd goede doelen die de Postcode Loterij steunt. Want wat wordt de bijdrage van de Postcode Loterij dit jaar? En welke projecten kunnen er gerealiseerd gaan worden? Ook Right To Play wacht in spanning. Dit jaar schenkt de Postcode Loterij ruim 370 miljoen euro voor mens en natuur, nationaal en internationaal. Een recordbedrag.

Cheques worden afgewisseld met inspirerende gastsprekers en muzikale optredens. De sfeer is goed. Positief. Met elkaar maken we het verschil voor de wereld. Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, prijst de goede doelen voor hun tomeloze inzet. Vol trots spreekt ze over hoe wij met elkaar bijdragen aan een andere wereld, voor iedereen. Ze is geraakt. Dat geldt ook voor Gordon Brown, speciaal gezant voor onderwijs van de VN en oud-premier van het Verenigd Koninkrijk. Hij benadrukt nog eens het enorme belang van onderwijs voor alle kinderen ter wereld.

Samen spelen

Ook Right To Play krijgt een prachtige cheque met de jaarlijkse bijdrage. De Postcode Loterij is al jaren partner van Right To Play en daar zijn wij dankbaar voor. Met de jaarlijkste bijdrage zet Right To Play wereldwijd kinderen aan het spelen en sporten. Meer over ons werk

Right_to_Play.jpg

Deelnemers van de Postcode Loterij, bedankt!

Right to Play wil niet alleen de Postcode Loterij bedanken voor de fijne samenwerking, maar ook de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij die met het kopen van loten deze fantastische bijdragen mogelijk maken. Bedankt!