Help kinderen in Gaza. Doneer nu →

Mooie bijdrage Dam tot Damloop 2022

Dam tot damloop NL Cheque

Pang! Jeroen en Anouk gaven het startschot om 11.00u voor de lopers van Team Right To Play. Ons team liet zich niet tegenhouden door de wind en regen. Sterker nog, ze liepen zelfs een tikkie harder voor kinderen in onze programma’s. In een shirt van ASICS en onder aanmoediging van de vrolijke klanken van Kleintje Pils renden zij 16.1 km van Amsterdam naar Zaandam. Doorweekt maar met een lach op hun gezicht onthaalden vrijwilliges van Right To Play de lopers in het Goede Doelenpark, waar Charlie’s en Eat Natural voor lekkers hadden gezorgd.

Share your finish, start their future

ASICS had ook een fantastische mooie activatie opgezet in het Dam tot Dam Park. Daar kon je op de foto met jouw eindtijd. Voor elke foto doneerde ASICS 10 euro aan Right To Play. Het totaalbedrag wordt later nog bekend gemaakt!

Mini Dam tot Damloop

Ook leuk om te weten: we waren niet alleen voor de zevende keer op een rij het officiële goede doel van de Dam tot Damloop, maar ook voor de derde keer van de mini Damloop. Honderden kinderen zamelden geld in voor Right To Play en maakten daarmee kans op mooie prijzen!

Ontzettend bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen!