Met Hey Reader en Right To Play spelend lezen de zomervakantie door

Girls working on project

De zomervakantie is begonnen! Daarom heeft Hey Reader speciaal voor kinderen de Spelend Lezen Challenge gemaakt om alle kinderen in de zomervakantie met plezier te laten blijven lezen. En met deze challenge lezen en spelen kinderen niet alleen, er is een leuke prijs te winnen en Hey Reader steunt het werk van Right To Play!

Lezen is een van de belangrijkste vaardigheden in het leven van een kind. Wist je dat er 100 miljoen kinderen zijn, vooral meisjes, in de wereld die niet kunnen lezen? Hey Reader stimuleert lezen bij kinderen in Nederland via hun boekenboxen. En wil ook het verschil maken voor kinderen in de wereld die niet kunnen lezen. Daarom komen ze deze zomer in actie voor Right To Play. Want Right To Play laat onder andere kinderen spelenderwijs lezen leren , zodat ze een betere toekomst krijgen.

IMG_0236.jpg
Ga de Spelend Lezen Challenge aan

In de Hey Reader boekenbox van juli zit een Spelend Lezen Challenge voor Right To Play. Maar ook voor degene die niet zo'n box hebben, is de challenge beschikbaar. Download 'm hier. Het is de bedoeling om tijdens deze zomer de opdrachten in de challenge te doen. Daarin ga je spelen en lezen, en soms zelfs tegelijk! Het is goed om iedere dag minstens 10 minuten te lezen om het leesniveau op peil te houden. Maar er is meer! Als je jouw leukste moment in de challenge vastlegt, en de foto via social media (tag @heyreader) deelt of per e-mail stuurt naar hey@heyreader.nl, dan doneert Hey Reader 2,50 euro aan Right To Play en maak jij kans op een een te gek spelend lezen pakket met toffe boeken en een FOOOTY bal. Doe je mee? Ga naar de actiepagina


spelend lezen challenge heyreader
Dit is Hey Reader

Bij Hey Reader bestel je de maandelijkse boekenbox vol leesplezier voor kinderen. Ze zoeken de leukste kinderboeken uit voor jouw kind en bezorgen het in een gepersonaliseerde doos vol extra's. In de eerste box zit een vrolijk welkomstgeschenk. Er zijn verschillende boxen verkrijgbaar, gekoppeld aan leeftijd. Van 0 t/m 9 jaar! De boekenbox is ook een perfect cadeau.

Hey Reader is ontwikkeld door UNGA, partner van Right To Play.