Kearney en Right To Play gaan samen spelen

springtouwen kearney.jpeg

Als je speelt, maak je nieuwe vrienden. Right To Play werkt graag samen met organisaties om de kracht van spelen door te geven. Aan alle kinderen. Wereldwijd. We zijn dan ook trots dat we adviesbureau Kearney mogen verwelkomen als de nieuwste business partner van Right To Play. Kearney heeft een leidende positie op het vlak van strategie en operations. Het is één van de vier wereldwijd opererende Strategy Consultants actief in meer dan 40 landen.

Impact is de rode draad in alle projecten van Kearney. Voor hun klanten, voor hun medewerkers, maar ook voor de maatschappij in brede zin. Vanuit die gedachte steunen zij een aantal mooie maatschappelijke organisaties. Nu mag Right To Play zich daar ook toe rekenen. De komende drie jaar is Kearney onze business partner.

Remko de Bruijn, Partner bij Kearney: “Talentontwikkeling is de basis van ons succes en we investeren veel in onze mensen. Kansen krijgen om je talenten te ontwikkelen is niet voor iedereen weggelegd. En zeker niet voor elk kind. Daarom zijn we blij en trots een bijdrage te kunnen leveren aan Right To Play, een maatschappelijke organisatie opgericht door Olympisch kampioen Johann Olav Koss, die kinderen helpt zich te ontwikkelen door de kracht van spelen in te zetten. Een prachtig doel waar we graag aan bijdragen!”

Speelmomenten op de werkvloer

Als business partner van Right To Play investeer je niet alleen in de speelprogramma’s van Right To Play en daarmee in de toekomst van kinderen, maar ook in jouw eigen organisatie. Je krijgt namelijk als partner waardevolle speelmomenten terug, Want spelen draagt niet alleen bij aan de gezonde ontwikkeling van kinderen. Spelen is ook van grote meerwaarde op de werkvloer. Het inspireert en verbindt medewerkers en het stimuleert het autonome denken en leidt buiten de gebaande paden. Spelen spreekt je creativiteit aan en geeft inspiratie voor nieuwe oplossingen. Het wapent tegen stress.

Samen spelen

Het eerste speelmoment met Kearney heeft al plaatsgevonden. Olympisch skeleton atleet en Right To Play ambassadeur Akwasi Frimpong vertelde zijn inspirerende levensverhaal over hoe sporten en spelen hem heeft gebracht waar hij nu staat. En trainers van Right To Play partner Lifeguard lieten mogelijke Kearney talenten spelen om hun eigen talenten te ontdekken voor hun toekomstige carrière.

Word ook Business partner van Right To Play

Right To Play werkt graag samen met organisaties om de kracht van spelen door te geven. Aan alle kinderen die we wekelijks bereiken via onze speelprogramma’s. Maar ook aan business partners die hun organisatie een gezonde boost willen geven en werken aan een duurzame toekomst. Ontdek meer