Het pantomime spel met topspeler Meester Sander

meester sander pantomime

Tijd voor een Play Break inclusief Right To Play spel met onze topspeler voor de klas Meester Sander. Hij deelt leuke tips om te blijven spelen. Want, ook al zijn de Corona-restricties aan het versoepelen, we zijn nog steeds meer thuis dan we gewend zijn. Meester Sander legt ook een van de speelmomenten die wij inzetten in onze programma's waarin kinderen leren zich te concentreren, samen te werken en tegelijkertijd veel lol te hebben. Laat je inspireren door Meester Sander en blijf mentaal en fysiek gezond! Juist nu!

Het pantomime spel

In de Play Break legt Meester Sander het pantomime spel uit van Right To Play. Dit spel doen we met de kinderen in onze programma’s. We dagen kinderen uit om hun emoties te uiten tijdens het bewegen op muziek. Dat vereist concentratie en durf! We zetten deze activiteit vaak in om kinderen zelfvertrouwen te geven en te laten ontspannen door hun emoties te durven delen. Spelenderwijs is dat veel makkelijker. In tijden van social distancing is deze oefening heel goed om te doen. Thuis met je eigen gezin, maar ook via beeldbellen kun je ontzettend veel kracht halen uit het pantomime spel.

Wil je het ook proberen? Bekijk dan de instructie of gebruik de speelkaarten die we op dit moment verspreiden in de landen waar we werken zodat kinderen kunnen blijven spelen en leren.

PANTOMIME KAART