Help kinderen in Gaza. Doneer nu →

CHARITY PADEL PARTY 2024 WAS GENIETEN!

1

Wow! De derde editie van de Charity Padel Party was op en top genieten. 44 fanatieke deelnemers werkten zich in het zweet voor een mooiere toekomst voor kinderen.

Het was een enorm geslaagde avond, georganiseerd door Right To Play en de Timeless Foundation, powered by B. Amsterdam. Samen zorgden de deelnemers ervoor dat 2920 kinderen nu een lente lang spelend kunnen leren en kunnen bouwen aan een mooiere toekomst. Hun toekomst. Wat een feest! Deelnemers: bedankt!

RSP_4700

Marjanne van der Helm, directeur Right To Play Nederland, en Bas van Veggel van de Timeless Foundation openen de avond met een inspirerende speech: “Het doel van vandaag is om de toekomst van zoveel mogelijk jongens en meisjes vrij te spelen!” – Marjanne.

Bas is kortgeleden bij Right To Play in Mozambique geweest en vertelt deze indrukwekkende ervaring: “Ik heb met eigen ogen gezien wat voor goed werk er gedaan wordt. Daarom ben ik des te meer gemotiveerd om hier vandaag een bijdrage te leveren.”

Na dit inspirerende welkomstwoord verzorgt Juliette van Hessen van Energy Up een heerlijk energieke warm-up om iedereen ready-to-go te maken!

TIJD OM TE SPELEN

Nu is iedereen er zeker klaar voor: tijd om te spelen! De deelnemers werken zich vol motivatie in het zweet, want ze weten waar ze het voor doen: voor de toekomst van kinderen! Na spannende en fanatieke wedstrijden wordt er lekker geborreld en genetwerkt. Wat niet mag ontbreken natuurlijk: de prijsuitreiking! Bas van Veggel & Roderik Zegering Hadders van harte gefeliciteerd met de winst van het toernooi. 🏆

SPELEN VOOR DE TOEKOMST VAN KINDEREN

En dan waar het allemaal om gaat: dankzij de deelnemers & sponsoren van de Charity Padel Party kunnen 2920 kinderen nu een lente lang spelend leren en bouwen aan een mooiere toekomst. Hun toekomst. Wat een feest!

Deelnemers: bedankt!

Ook dank aan alle fantastische sponsoren:

  • De Timeless Foundation voor het mogelijk maken van het event👏🏾
  • B. Amsterdam Padel voor de fijne banen en toernooibegeleiding 🎾
  • B. Amsterdam en Bureau B. voor de heerlijke F&B 🍻 🌮
  • CIRCULR. voor de mooie shirts en sweaters👕
  • Robert Sanders voor de prachtige foto’s 📸
  • The Indian Maharadja voor de merchandise 🔥
  • DJ Bas Brand van Db.shows voor de muziek 🎶
  • Energy Up voor de energieke warm-up 💫

Tot de volgende!