Beweegspecialist Nijha in actie voor Right To Play

Right To Play  Nijha.png

Beweegspecialist Nijha bestaat 100 jaar. Als sinds 1922 heeft dit bedrijf een enorme drive om meer mensen in beweging te krijgen en geven ze scholen, wijken, sportaccommodaties en zorgcentra advies over beweegruimte en leven ze hier de juiste producten voor aan. Om hun 100-jarig jubileum te vieren steunt Nijha een aantal organisaties die zich ook inzetten om meer mensen met plezier in beweging te brengen. Eén van die organisaties is Right To Play!

De actie voor Right To Play

Nijha gelooft net als Right To Play dat kinderen gebaat zijn bij beweging voor een gezonde ontwikkeling, zowel binnen een sport- als een onderwijsomgeving. We zijn niet voor niets al 20 jaar vrienden. Daarom is het extra speciaal om het jubileum van Nijha met elkaar te vieren. En hoe! Van alle bestellingen vóór 19 juli 2022 van minimaal € 250,00 exclusief BTW doneert Nijha 10% aan Right To Play. Dit geldt voor alle sport- en spelmaterialen in de webshop

Erik Spiegelenberg, beweegspecialist bij Nijha:
Nijha heeft als doel dat wat zij maken, leveren of aanbieden bijdraagt aan een leven lang bewegen. Zij zijn de uitdagers van bewegen die een basis voor een leven lang bewegen laten beginnen bij spelen. Om uiteindelijk iedereen vanuit zijn/haar persoonlijk motief, met plezier in beweging te houden. Om nu onze bedrijfsfilosofie het mooie doel van Right To Play te steunen voelt als een natuurlijke stap.”

Dank Nijha, voor jullie steun! Samen geven we de kracht van spelen door. Aan alle kinderen. Waar ook ter wereld.