ALTEN en Right To Play gaan samen spelen

Manars Drawing

Als je speelt, maak je nieuwe vrienden. Right To Play werkt graag samen met organisaties om de kracht van spelen door te geven. Aan alle kinderen. Wereldwijd. We zijn dan ook trots dat we ALTEN Nederland in 2020 mochten verwelkomen als onze business partner. ALTEN is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in consultancy en engineering op het gebied van Technology en IT. Het bedrijf is actief in uiteenlopende sectoren.

Wouter de Groot, Divisie Manager IT van ALTEN Nederland: “ALTEN ondersteunt innovatie in verschillend markten. Right To Play biedt een innovatieve manier van partnership met een maatschappelijk doel aan. Dat vonden we goed bij ons bedrijf passen. In ruil voor onze steun aan de programma’s voor kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten, kregen wij een inspirerende training terug. Tijdens onze All Managers Meeting hebben we geleerd hoe speelvormen in te zetten om duurzaam te presteren, maar ook om plezier te hebben op je werk. Dat was een groot succes. We zijn trots op deze samenwerking en dragen op deze manier ook bij aan een betere wereld. Dat is nu belangrijker dan ooit.”

Speelmoment

Als business partner van Right To Play investeer je niet alleen in de programma’s van Right To Play en daarmee in de toekomst van kinderen, maar ook in jouw eigen organisatie. Je krijgt namelijk als partner waardevolle speelmomenten terug. Want spelen draagt niet alleen bij aan de gezonde ontwikkeling van kinderen. Spelen is ook van grote meerwaarde op de werkvloer. Het inspireert en verbindt medewerkers en het stimuleert het autonome denken en leidt buiten de gebaande paden. Spelen spreekt je creativiteit aan en geeft inspiratie voor nieuwe oplossingen. Het wapent tegen stress. Ontdek meer