Kom met jouw hockey club in actie voor Right To Play

Hockeyfoto Website (1200 x 628 px).png

Op allerlei manieren kun jij samen met jouw hockey club het verschil maken voor kinderen die opgroeien in armoede of op de vlucht zijn. Zodat ook zij spelenderwijs kunnen leren, en opgroeien tot sterke en zelfbewuste jongvolwassenen, klaar voor een betere toekomst. Want sport en spelen brengt plezier, biedt sociale contacten en zorgt voor verbinding en ontwikkelen. Ontdek op deze pagina hoe jij met jouw club in actie kunt komen

Scoor met jouw team voor Right To Play

Laat elk doelpunt van jouw team sponsoren via de Goal 41 app. Hiermee kun je op een leuke en eenvoudige manier Right To Play steunen.

Schaf materialen aan en steun Right To Play

Dankzij te gekke samenwerkingen met onze Hockey partners kun jij materialen bestellen voor jouw club, en steun je daarmee direct ons werk!

Laat geen kind aan de zijlijn staan

Bij Ubuntu Sport zorgen we met onze Sport To Grow aanpak voor ervaren trainers en specialisten op het gebied van pedagogiek en onderwijs. Binnen deze aanpak staan plezier en ontwikkeling centraal. Deze leiden samen tot optimale prestaties. Onze hockeyactivatie heeft dus een bijzondere meerwaarde. Je kunt meer ontdekken over deze hockey activatie en de coachmogelijkheden bij onze partner Ubuntu Sport

Boek de Right To Play Street Hockey Clinic

In de Right To Play Street Hockey clinic leer je de gaafste streethockey tricks, challenges en battles kennen. De trainers van Team Street Hockey trainen een groep tot 75 personen en doen zelf ook actief mee! Sterker nog, ze geven zelfs een demo!

De clinic is voor iedereen die meer wil weten van streethockey en wil bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen die opgroeien in armoede, gevlucht zijn of te maken hebben met uitbuiting en geweld. Van de totale kosten van de clinic gaat 15% direct naar Right To Play! De clinic kan plaatsvinden op verschillende locaties, zoals op jouw vereniging, op scholen, evenementen en nog meer. . Binnen de clinic krijg je te maken met een circuittraining.

Streethockey.jpg