Have fun terwijl je de kracht van spelen doorgeeft! Kom met je bedrijf in actie om het leven van kinderen over de hele wereld te verbeteren.

Wil je met je bedrijf iets goeds door voor de wereld en tegelijkertijd werken aan je teambuilding? Als jullie samen in actie komen, maak je als team positieve impact voor miljoenen kinderen wereldwijd. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Statiegeld voor Right To Play

Wil jij met al je collega’s verduurzamen en direct een prachtig doel ondersteunen? In deze drie eenvoudige stappen steun jij het werk van Right To Play:

  1. Meld je aan als innamepunt bij Statiegeld.nl, en kies na het invullen van je gegevens voor de optie "Doneren aan Goede Doel uit lijst" en selecteer Stichting Right To Play Nederland
  2. Bestel een handige inzamelbak via Webshop Statiegeld Nederland
  3. Download hier jouw campagne poster, voeg je logo toe en printen maar!

Heb je een ander formaat nodig? Stuur ons een mailtje en we regelen het!

Petflessen verzamelen maar!


MEEDOEN AAN EEN SPORT EVENEMENT

Wil jij met je bedrijf meedoen aan een sportevenement? We hebben een mooi aantal sportevenementen waar jij als individu of met een groep aan mee kunt doen. Bekijk hier de opties.


ZELF JE ACTIE KIEZEN

Heb je een ander idee waarmee je in actie wilt komen als bedrijf? Je kunt ook je eigen actie starten! Maak dan hier jullie persoonlijke actiepagina aan, stel jullie doel en ga er voor!


Contact

Vragen over jouw uitdaging of aanmelding? Stuur ons een berichtje via events@righttoplay.nl.