Kearney en Right To Play blijven samen spelen

Kearney 3

Goed nieuws! Strategisch adviesbureau Kearney verlengt de samenwerking met Right To Play en blijft de komende drie jaar onze business partner. Kearney heeft een leidende positie op het vlak waar strategie en operations elkaar raken. Het is één van de vier wereldwijd opererende Strategy Consultants en actief in meer dan 40 landen.

Impact is de rode draad in alle projecten van Kearney. Voor hun klanten, voor hun medewerkers, maar ook voor de maatschappij in brede zin. Vanuit die gedachte steunen zij een aantal mooie maatschappelijke organisaties. En Right To Play is er daar een van.

Marc-Jan Reumers, Managing Partner Kearney Benelux: “Voor Kearney was het niet meer dan vanzelfsprekend om ons partnership met Right To Play te verlengen. Kansen krijgen om je talenten te ontwikkelen is niet voor iedereen weggelegd. En zeker niet voor elk kind. Vanuit onze organisatie zetten we met nadruk in op talentontwikkeling, dat is de basis van ons succes. Het is mooi om als business partner niet alleen te investeren in onze eigen mensen, maar juist ook in kinderen die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden elders in de wereld. We vinden het enorm belangrijk dat deze kinderen zich via de spelend-leren aanpak van Right To Play kunnen ontwikkelen tot sterke en zelfbewuste jongvolwassenen, klaar voor een betere toekomst.”

Speelmomenten op de werkvloer

Als business partner van Right To Play investeer je niet alleen in de programma’s van Right To Play en daarmee in de toekomst van kinderen, maar ook in jouw eigen organisatie. Je krijgt namelijk als partner waardevolle speelmomenten terug. Want spelen draagt niet alleen bij aan de gezonde ontwikkeling van kinderen. Spelen is ook van grote meerwaarde op de werkvloer. Het inspireert en verbindt medewerkers en het stimuleert het autonome denken en leidt buiten de gebaande paden. Spelen spreekt je creativiteit aan en geeft inspiratie voor nieuwe oplossingen. Het wapent tegen stress.

Word ook Business partner van Right To Play

Right To Play werkt graag samen met organisaties om de kracht van spelen door te geven. Aan alle kinderen die we wekelijks bereiken via onze speelprogramma’s. Maar ook aan business partners die hun organisatie een gezonde boost willen geven en werken aan een duurzame toekomst.

We zijn trots op dit mooie partnership. Dank Kearney voor de blijvende steun!