Help kinderen in Gaza. Doneer nu →

Maak van jouw verjaardag een goed feestje!

TV kok en Expeditie Robinson winnaar Hugo Kennis zoekt 20 jarigen voor een goed feestje! Vier net als Hugo jouw verjaardag voor Right To Play en vraag in plaats van een cadeau een donatie aan Right To Play. Dan heb jij een verjaardag om nooit te vergeten, en kan Right To Play kinderen in de speelprogramma’s leren hoe mentaal en fysiek gezond en veilig te blijven nu het coronavirus de wereld over gaat. Van ons krijg je een feestpakket, speciaal samengesteld door Hugo. En je maakt kans op verjaardagsvisite van Hugo, uiteraard met zelfgebakken taart!

Ook in deze tijd waarin we vooral thuis blijven is jouw verjaardag vieren superleuk. Zeker als je er een bijzonder goed feest van maakt! Hang slingers op, eet taart op afstand, proost digitaal met je naasten. En doe iets voor een ander. Net als Hugo Kennis!

Hieperdepiep hoera!

TV kok en Expeditie Robinson winnaar Hugo Kennis viert zijn verjaardag dit jaar voor Right To Play, omdat hij gelooft in de kracht van spelen. En omdat hij vindt dat alle kinderen wereldwijd zich op een gezonde manier moeten kunnen ontwikkelen, door te spelen. Of je nu in armoede opgroeit of op de vlucht bent: spelen is van levensbelang. Juist ook nu. Want spelenderwijs leren kinderen hoe ze zichzelf en hun familie extra kunnen beschermen tegen het coronavirus. En hoe ze kunnen omgaan met hun emoties gedurende deze onzekere tijd. Al 20 jaar speelt Right To Play een cruciale rol in het fysiek en mentaal sterk, veilig en gezond houden van kinderen die in moeilijke situaties leven. Maak van Hugo's actie een groot succes en doneer!

20 jarigen gezocht!

Omdat het 2020 is, en Right To Play al 20 jaar spelen inzet met impact en ons werkt juist nu in deze tijd zo belangrijk is en wel wat steun kan gebruiken, gaat Hugo een mooie uitdaging aan. Hij wil 20 mensen die dit jaar jarig zijn ook zover krijgen ook hun verjaardag voor Right To Play te vieren. Geef samen met Hugo de kracht van spelen door. Aan alle kinderen. Wereldwijd.

Feestpakket, visite en taart

Ben jij een van die jarigen? Vraag dan geen cadeautjes voor jouw verjaardag, maar donaties voor Right To Play. Meld jouw verjaardagsactie aan en ontvang het feestpakket met onder andere een heerlijk taart-recept van tv-kok Hugo Kennis en Right To Play feestversiering!

En…als je meedoet, maak je ook nog eens kans op verjaardagsvisite van TV kok Hugo Kennis, uiteraard met een zelfgebakken taart!