Help kinderen in Gaza. Doneer nu →

PLAY workshops: online workshops om te spelen op de werkvloer

Spelen is niet alleen cruciaal voor de gezonde ontwikkeling van kínderen... Het is ook van grote meerwaarde voor volwassenen op de werkvloer. Spelen is de sleutel tot vitaliteit, het inspireert en verbindt medewerkers. Het spreekt je creativiteit aan en wapent tegen stress. Spelen is een krachtig middel om jouw organisatie een gezonde boost te geven en te werken aan een duurzame toekomst. In de (online) workshops van Right To Play ga je spelen met experts om samenwerken, vitaliteit, work life balance, werkplezier en leiderschap aan te scherpen.

PLAY works - met School of Life filosoof Lammert Kamphuis

Spelen draagt bij aan plezier en resultaat in je werk en daarbuiten. Dat ontdek je samen met bekende filosoof Lammert Kamphuis van de School of Life.

Tijdens deze (online) workshop van een uur word je uitgedaagd na te denken over jezelf als spelend wezen. Hoe draagt spelen bij aan plezier en resultaat in je werk en daarbuiten? Spelenderwijs kom je tijdens de workshop tot nieuwe inzichten. Je loopt gegarandeerd naar buiten met concrete ideeën om spel te integreren in je alledaagse leven en kunt meteen de volgende dag aan de slag om je werk nog leuker te maken.

Jouw PLAY Works-leermeester is Lammert Kamphuis , filosoof en veelgevraagd spreker op congressen en festivalpodia. Lammert is verbonden aan The School of Life Amsterdam als Head of Faculty en onderzoekt hoe de filosofie ons verder helpt met alledaagse vraagstukken. In juni 2018 verscheen zijn boek Filosofie voor een weergaloos leven, in 2020 zijn nieuwste boek.

Deze workshop iets voor jouw team of bedrijf? Vraag meer informatie aan

PLAY To Perform - door vitaliteitsbureau Lifeguard over energie management

Een workshop vol energie waarin je met spelen vaardigheden als focus, samenwerken en leiderschap aanscherpt. In samenwerking met trainingsbureau Lifeguard, marktleider vitaliteitsprogramma's.

Tijdens deze 1,5 uur durende PLAY To Perform-training ga je met ongeveer 30 personen aan de slag met de speelvormen van Right To Play. Je ervaart dat spel een belangrijk middel kan zijn om vaardigheden als focus, samenwerken en leiderschap aan te scherpen. Je leert hoe je spelen meer structureel kunt inzetten in je werk en leven. Spelen op kantoor als essentiële bouwsteen om effectief te blijven!

PLAY To Perform wordt verzorgd door Martin Pet, sportpsycholoog en triatleet, van Lifeguard. Het is zijn doel om teams en organisaties duurzaam te laten presteren. Als geen ander kent hij de verschillende vormen van energie (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) uit de praktijk. Martin creëert een setting waarbij er ruimte is om de barrières die gewenst gedrag in de weg staan te bespreken. Een energieke coach die zelf nog altijd graag wint.

“PLAY to Perform was een verrassende ervaring voor ons team. We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten, maar voor je het wist was iedereen in beweging en straalde het plezier er vanaf. Een leerzame, leuke en inspirerende sessie!” -Jenneke van Veenen, Manager Loyens & Loeff

Deze workshop iets voor jouw team of bedrijf? Vraag meer informatie aan

PLAY break - met een trainer van Right To Play

Een fun break met inhoud. Ontdek de kracht van eenvoudige speelvormen.

Een half uurtje of 45 minuten ‘even spelen’ met collega’s. Gewoon, op kantoor, of op een andere locatie. Je (her)ontdekt de kracht van eenvoudige maar doeltreffende speelvormen. Het is een ‘fun’ break met inhoud, waarbij je steeds achteraf bespreekt wat er gebeurt tijdens het spelen. Op die manier ontwikkel je interessante inzichten.

Jouw speelleider is een Right To Play trainer. Bijvoorbeeld Willem Vriend. Hij is werkzaam in landen waar Right To Play speelprogramma’s heeft, zoals Burundi en Oeganda. In Nederland is Willem actief voor kinderen in AZC’s. Met een opleiding als sportdocent krijgt hij groepen in beweging en zet hij spel en sport in als middel om ‘life skills’ te ontwikkelen. Willem is een autonoom denker en kan putten uit een rijke ervaring van speelvormen.

“Een sessie vol plezier, lol en gezelligheid, maar ook met ruimte voor een duidelijke boodschap: het nut van spelen. Een hele mooie manier om kennis te maken met het werk van Right To Play. Spelen en samenwerken als een team vormen hierin de basis. Ik kan iedereen aanraden het een keer te ervaren. De PLAY Break was een leuke en creatieve aanvulling op onze teamdag.” - Matthijs de Grood, Sales manager Lemontree ICT

Deze workshop iets voor jouw team of bedrijf? Vraag meer informatie aan

Na afloop van alle workshops zorgen wij voor leuke speeltips voor op de werkvloer na afloop, zodat jullie blijven spelen!

De workshops zijn zoveel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Neem contact op als je vragen hebt, of bij interesse. Dat kan door een mail te sturen naar Kristy van Right To Play.