Help kinderen in Gaza. Doneer nu →

Schenken met belastingvoordeel

20 jaar Right To Play

Wil je Right To Play graag steunen, of steun je Right To Play al? Dan kun je profiteren van belastingvoordeel. Als je van jouw donatie een periodieke schenking maakt dan levert dit belastingvoordeel op. Zo geef jij meer zonder dat het extra geld kost. En Right To Play kan nog meer kinderen helpen.

Waarom doneren?

Right To Play zet al 20 jaar de kracht van spelen in om het leven van kinderen te verbeteren. Met onze programma’s dragen we bij aan de gezonde ontwikkeling van kinderen die opgroeien in armoede, op de vlucht zijn voor oorlog of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Met jouw hulp kunnen we zoveel mogelijk kinderen langdurig bereiken.

Zo werkt het

Periodiek schenken is zowel voor jou als voor Right To Play voordelig. De enige voorwaarde is dat je jouw periodieke schenking voor minimaal vijf jaar vastlegt. Jouw gift is dan volledig aftrekbaar van de belasting, zonder minimum of maximum. Jouw periodieke schenking helpt ons zoveel mogelijk kinderen voor een langere periode te garanderen van de steun die zij zo hard nodig hebben. Met bijvoorbeeld jaarlijks 1.000 euro kunnen 20 kinderen een jaar lang meedoen aan onze programma’s.

Eenvoudig te regelen

Steeds meer mensen schenken belastingvrij omdat het niet meer via de notaris geregeld hoeft te worden. Je kunt jouw periodieke schenking eenvoudig regelen door onderstaande overeenkomst in te vullen en te mailen naar info@righttoplay.nl. Wij zullen de overeenkomst ondertekenen en verder compleet maken en vervolgens met je delen. De overeenkomst kun je dan gebruiken bij de aangifte van jouw jaarlijkse inkomstenbelasting.

Hulp nodig?

Uiteraard maken we het schenken aan Right To Play graag zo makkelijk mogelijk. Als je hulp nodig hebt, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op! Zelf mailen of bellen mag natuurlijk ook. Dat kan met Kristy van Lammeren via email of 06-41838704.