Help kinderen in Gaza. Doneer nu →

Geef een Goed Feestje

goed-feestje.jpg

Alle jarigen opgelet! Zin in een goed feestje maar heb je nog geen cadeauwensen? Vraag dan je gasten om een donatie aan Right To Play! Hiermee dragen jullie samen bij aan programma’s die spelen inzetten om het leven van kinderen te verbeteren. Zodat ze plezier hebben en toekomstperspectief krijgen.

Natuurlijk kun je ook een goed feestje vieren als je iets anders te vieren hebt dan jouw verjaardag. Denk aan een jubilieum, een huwelijk, een geboorte. Er is altijd wel een reden om feest te vieren en goed te doen.

De cadeau-donaties kun je via je eigen online pagina op Facebook, Split-a-Gift of geef.nl vragen, of op de dag zelf inzamelen. Van ons ontvang je bij aanmelding een feestpakket samengesteld door onze ambassadeur, tv-kok en winnaar van Expeditie Robinson Hugo Kennis met leuke feest items en tips hoe jij jouw feest onvergetelijk maakt. Uiteraard helpen we jou een handje op weg!

Meld jouw feestje aan of mail feestbeest Kristy als je nog vragen hebt.

Laat je inspireren
  • Hugo Kennis vierde zijn verjaardag in de lockdown voor Right To Play.
  • Edgar vierde zijn vijftigste verjaardag groots voor Right To Play. Hij vroeg zijn gasten om in plaats van een cadeau aan hem, een donatie te doen aan Right To Play. Een prachtig gebaar waarmee hij € 400,- ophaalde voor Right To Play. Dat zijn de betere feestjes!

Geef net als Hugo en Edgar samen met ons de kracht van spelen door. Aan alle kinderen. Wereldwijd. Bedankt!

Ga naar het actieoverzicht