Help kinderen in Gaza. Doneer nu →

Make a Move: Doe de Stappenchallenge met collega's

banner-stappenchallenge.jpg

Kunnen jij en jouw collega’s nu iedereen veel thuiswerkt wel een energieboost gebruiken? Daag dan jouw collega’s uit om achter hun laptop vandaan te komen om het verschil te maken voor kinderen wereldwijd. Hoe? Door zoveel mogelijk stappen te zetten. Make a Move voor Right To Play!

Zeker in deze tijd waarin we door COVID-19 meer thuis zitten, is voldoende beweging enorm belangrijk. Bewegen is leuk en gezond! En samen een challenge aangaan stimuleert teamwork en teamgeest. Samen voor vitaliteit.

Ga de uitdaging aan om voor een bepaalde periode minimaal 10.000 stappen per dag te zetten. Met iedere stap draag je bij aan de programma's van Right To Play door sponsoring en daarmee draag je bij aan het verbeteren van het leven kinderen die opgroeien in armoede of gevlucht zijn.

Hoe werkt het?

Afdeling tegen afdeling of kantoor tegen kantoor: het kan allemaal. Jullie bepalen zelf:
- hoe lang jullie de challenge willen aangaan, bijvoorbeeld 1 maand of 3 maanden;
- met hoeveel mensen je meedoet;
- of je het individueel of als team op afdeling tegen elkaar opneemt of juist met elkaar dit doet
- of je alleen voor Right To Play loopt of ook nog rewards wil inzetten vanuit jouw organisatie zoals een lunchvoucher of een uurtje eerder vrij.

Right To Play zorgt voor inschrijving, de inrichting van de bewegingsapp Scooch en verzorgt toffe content updates waarmee jouw Stappenchallenge intern een succes wordt.

Deze Stappenchallenge is een boost voor de energie, creativiteit en werksfeer. Een extra rondje koffie halen voor het team of een wandeling tijdens de lunchpauze zijn nog nooit zo leuk geweest. En je draagt ook nog bij aan het goede doel!

Vraag informatie aan

Benieuwd naar alle details en de kosten? Vraag dan meer informatie aan bij stappen challenge-chef Suzanne. Zij legt stap voor stap uit hoe het werkt.

.

Laat je inspireren

Van Utrecht naar Kigali in Rwanda en weer terug... 17.870 km. 23.451.359 stappen. Dat liepen 99 medewerkers van Merck in 1 maand tijd om geld op te halen voor Right To Play zodat er nog meer kinderen geholpen konden worden. Een fantastische actie, waarbij teams het tegen elkaar opnamen. En voor de winnaars was er een leuke prijs.

Carlos van Merck: “We wilden als team iets organiseren waarbij iedereen in beweging komt. Vandaar deze challenge. Een goeie combinatie van sportiviteit en competitie. En dat voor het goede doel. Dit gaan we zeker herhalen.”

Geef samen met ons de kracht van spelen door. Aan alle kinderen. Wereldwijd. Dank je wel!

Terug naar het actieoverzicht