Help kinderen in Gaza. Doneer nu →

The Ultimate PLAY Experience

Een bezoek aan een projectland van Right To Play is een unieke reis met een inspirerend programma waarbij je ziet en ervaart hoe Right To Play te werk gaat. Zelf meedoen aan de activiteiten met kinderen is eerder regel dan uitzondering. Laat je overrompelen door de kracht van spelen en wat dat met kinderen doet! We garanderen een ultimate play experience...

“Als je de programma’s van Right To Play kunt aanraken, besef je wat de kracht van spelen met een kind doet. Hoe uitdagend de situatie ook, de vrolijke energie maakte een onuitwisbare indruk op me. Voor mij een life-changing ervaring om op verschillende locaties in Mozambique het werk van Right To Play te ervaren.”

- Roderik Bolle, Partner bij Orchestra en bestuurslid Right To Play Nederland

Over Time To PLAY

Right To Play werkt graag samen met organisaties om de kracht van spelen door te geven. Aan alle kinderen die we wekelijks bereiken via onze speelprogramma’s. Spelen draagt bij aan de gezonde ontwikkeling van kinderen. Voor medewerkers van jouw bedrijf is spelen de sleutel tot vitaliteit, inspiratie en verbinding. En het wapent tegen stress.