Op maandag 21 september om 16.00 uur is er wederom een unieke kans om met Right To Play experts in gesprek te gaan en meer te horen over onze programma’s en de context waarin we werken. Dit keer met:

  • Janin Ayoub, landendirecteur van Right To Play Libanon
  • Elias Ayoub, programmadirecteur Right To Play International

Ze zullen ons inzicht geven in de huidige politieke, economische en humanitaire crisis in Libanon. Daarnaast zullen ze vertellen hoe Right To Play momenteel kinderen helpt te herstellen van de mentale schade die de explosie in Beiroet heeft aangericht.

De voertaal is Engels. Er is veel ruimte voor vragen.


Onze hulp aan kinderen in Beiroet

Al meer dan tien jaar zet Right To Play in Libanon de kracht van spelen in om het leven van kinderen te verbeteren. Onze programma’s richten zich op de meest kwetsbare kinderen en hun families, waaronder arme Libanese gezinnen en Syrische en Palestijnse vluchtelingen.

Ook nu doen we er alles aan om kinderen in Beiroet te helpen herstellen van de schade die de explosie heeft aangericht. Het is cruciaal om kinderen zo snel mogelijk mentale hulp te bieden om blijvende trauma’s te voorkomen. Kinderen zijn van nature veerkrachtig maar deze crisis heeft een enorme impact. Ze maken zich zorgen om hun ouders, vrienden, familie en buren. Ze moeten leren om gaan met hun verlies, angsten en verdriet. Dat kunnen ze niet alleen. Lees meer over onze aanpak.


Aanmelden voor de webinar

Aanmelden voor de webinar
Meld je nu aan door te mailen naar Luc Treebusch [events@righttoplay.nl] Je ontvangt dan van Luc verdere details hoe je aanwezig kunt zijn bij het webinar.