Loop jij de allereerste virtuele editie van de Dam tot Damloop voor Right To Play?

Dit jaar helaas geen volle startvakken en juichend publiek langs de weg. Maar niet getreurd, want er komt een virtuele editie van de Dam tot Damloop. Deze kan je natuurlijk meelopen voor Right To Play!

Langs het Olympisch Stadion, over de Erasmusbrug, om het Drielandenpunt of op de Hoge Veluwe. De virtuele editie van de Dam tot Damloop kun je overal lopen. Tune op 19 of 20 september in op de Le Champion App, start de klok en loop een 5 of 10 Engelse Mijl in een persoonlijk record! Jij bepaalt waar en wanneer, en of je gaat voor hardlopen of wandelen. Met jouw deelname maak je het verschil voor kinderen wereldwijd. Want ook van deze virtuele versie is Right To Play het officiële goede doel.

Zin om mee te lopen? Meld je dan aan voor Team Right To Play met Anouk Vetter en Maartje Bregman als aanvoerders.Voor € 25,- loop je de Dam tot Damloop @home edition in Team Right To Play. Je betaalt €8,- inschrijfgeld voor jouw digitale startbewijs via de inschrijfmodule van de Dam tot Damloop. En je betaalt 17 euro aan Right To Play voor jouw deelname aan Team Right To Play. Hiervoor ontvang je van Right To Play:

- Een Right To Play ASICS hardloopshirt
- Leuke tips & tricks van onze aanvoerders Europees kampioen Anouk Vetter en Maartje Bregman van lifeofmaart.nl
- Korting op gebruik 'Hardlopen met Evy' app om jouw avontuur optimaal voor te bereiden

Met jouw deelname in Team Right To Play maak het verschil voor kwetsbare kinderen wereldwijd! Zo leren we kinderen spelenderwijs hoe ze zichzelf en anderen kunnen beschermen tegen het Coronavirus, en hoe ze zich mentaal en fysiek gezond kunnen houden in deze uitdagende tijd.Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Luc Treebusch. Bellen kan ook: 020-2252 731​.