• Nieuws​ - 20 november 2017

  Right To Play en ASICS Europe slaan handen ineen met global campagne

  ​​asics_nieuwsbericht_header_2.jpg

  Als je samen speelt, kan je meer bereiken. Daarom slaat Right To Play de handen ineen met partner ASICS Europe, die vandaag van start gaat met een global in store campagne om kinderen wereldwijd te laten spelen.

   

  Kracht van spelen

  Spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van alle kinderen. Toch is het voor veel kinderen onmogelijk om te spelen. Omdat ze in armoede leven, of in oorlog. Of omdat ze zo beschadigd zijn, dat ze niet meer weten hoe. Met deze global in-store campagne willen we samen met partner ASICS Europe de levens van deze kinderen verlichten en fundamenteel veranderen door middel van sport en spel.

   

  Doneer 5 euro, ontvang 20% korting

  ASICS Europe kent de kracht van spelen en nodigt jou uit om deze kracht door te geven aan kinderen wereldwijd. Door 5 euro te doneren aan Right To Play kan een kind 5 weken meespelen in de programma's van Right To Play. Maar dat is niet alles. Wanneer jij 5 euro doneert, krijg je 20% korting op je aankoop. De campagne loopt tot het einde van het jaar.

  ​Meer informatie over de global in store campagne vind je op ASICS website​.


  Jouw donatie maakt verschil

  Met de donaties die binnenkomen via de global campagne kunnen we nog meer kinderen laten spelen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Want als kinderen spelen, krijgen zij de mogelijkheid om de uitdagingen van armoede of oorlog te overwinnen. Dus ren naar de dichtstbijzijnde ASICS winkel en koop een product waarmee jij jezelf, en kinderen wereldwijd, kan laten spelen.

   


   

    
Act