• Nieuws​ - 13 november 2017

  The Ultimate Sports Quiz haalt fantastisch bedrag op voor Right To Play!

  ​​​UltimateSportsQuiz2017_header_nieuwsbericht.png

  Welke basketballer scoorde de meeste punten in de NBA? Afgelopen donderdag bogen 28 teams zich over maar liefst 60 pittige sportvragen in de derde editie van The Ultimate Sports Quiz van Right To Play. Wij kijken terug op een zeer succesvol event waarbij een prachtig bedrag is opgehaald voor de speelprogramma's van Right To Play.

   

  Fanatiek gespeeld

  Tijdens de quiz namen maar liefst 28 teams het tegen elkaar op en hun sportkennis werd goed getest! Er werd fanatiek gespeeld om die felbegeerde 1ste prijs van de avond: een supersnelle skeleton clinic van onze kersverse, nieuwe ambassadeur Akwasi Frimpong.

   

  Spelen voor de winst

  Elk team heeft gestreden voor de eer en de winst, maar uiteindelijk werd Team Appeltje Eitje de grote winnaar van de avond. Maar nog belangrijker: The Ultimate Sports Quiz 2017 heeft uiteindelijk het mooie bedrag van € 91.323,- opgehaald! Met dit bedrag kunnen 1800 kinderen een jaar lang meedoen aan de speelprogramma's van Right To Play.

  We willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan de 2017 editie van The Ultimate Sports Quiz. Ook danken we onze partners ASICS, Landal Greenparks, de NOS, Heuvelman, de Westergasfabriek, BloemBloem, de Borrelfabriek, Wardtaal en Maarten Jungen voor hun bijdrage. Samen geven we de kracht van spelen door aan kinderen wereldwijd! ​

  ​Benieuwd naar de avond zelf? Bekijk hier​ de foto's. 


    
Act