• Nieuws​ - 8 februari 2017

  De Nationale Postcode Loterij deelt recordbedrag uit aan goede doelen!

  RightToPlaywebartikel.pngFoto's met dank aan: Roy ​Beusker Fotografie

  De Nationale Postcode Loterij deelt recordbedrag uit op Goed Geld Gala!

  Gisteravond verdeelde de Nationale Postcode Loterij in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam een recordbedrag van ruim 341 miljoen euro onder 110 goede doelen. Het was een inspirerende avond. Zo sprak voormalig president van de Verenigde Staten Bill Clinton, tevens internationaal goodwill ambassadeur van de Postcode Loterij, namens de Clinton Foundation over de concrete stappen die we kunnen nemen in de aanpak van klimaatverandering. Ook Right To Play was dit jaar aanwezig op deze speciale gelegenheid.

  Waanzinnige bedragen voor Right To Play

  Right To Play ontving een jaarlijkse bijdrage van € 500.000,-. Hiermee Right To Play kan investeren in haar wereldwijde sport- en spelprogramma's. Right To Play zet sport en spel in om bij te dragen aan de ontwikkeling van het kind, om plezier te brengen en te werken aan een duurzame verandering. Daarnaast kregen we een fantastisch bedrag van € 1.475.000 voor het project 'The Power of Play' waar Right To Play in samenwerking met Jantje Beton kinderen in Nederland en Rwanda 21st century skills laat ontwikkelen. Lees hier meer over dat project. 

  Deze waanzinnige bedragen zijn mogelijk gemaakt door 2,8 miljoen trouwe deelnemers van de Nationale Postcode Loterij, want van ieder lot gaat de helft naar het goede doel. Wij willen alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij dan ook hartelijk bedanken! Samen laten we kinderen leren door te spelen.​


    
Act