• Nieuws​ - 23 januari 2017

  Samenwerking Landal GreenParks en Right To Play wordt voortgezet in 2017

  Landal - Uitreiking cheque RTP 2016_Artikel.jpg

  ​Afgelopen jaar hebben de medewerkers en gasten van Landal GreenParks zich op tal van manieren ingezet om geld in te zamelen voor Right To Play. Op Landal Miggelenberg kreeg directeur Marije Dippel van Right To Play een cheque van € 71.274,-  uitgereikt uit handen van Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

  "Op al onze parken zijn sport- en spelactiviteiten vanzelfsprekend en in ruime mate aanwezig. Juist daardoor is het goed om ons te realiseren dat er op de wereld veel plaatsen zijn waar nauwelijks speelmogelijkheden voor kinderen zijn. Daarom voelen we ons nauw verbonden met het werk van Right To Play," aldus Thomas Heerkens. Door bijdragen van gasten voor activiteiten en sportclinics van Right To Play. Maar ook fondsenwerving door medewerkers en een vaste bijdrage aan Right To Play voor iedere verhuurde bowlingbaan is in 2016 het prachtige bedrag van € 71.274,- ingezameld.

  “Spelen is voor kinderen een noodzaak én een recht. We blijven geld ophalen voor kinderen voor wie spelen het hardst nodig is, in ontwikkelingslanden en in conflictgebieden Met behulp van onze sport- en spelactiviteiten leren kinderen over thema’s die voor hen relevant zijn, zoals samenwerking, gelijkheid, leiderschap en hygiëne,” aldus Marije Dippel van Right To Play.

  Dit jaar wordt de samenwerking tussen Landal GreenParks en Right To Play verder voortgezet. Nederlandse kinderen krijgen daarin op de parken een actievere rol. Daarnaast start de samenwerking met Right To Play op vijf Duitse parken van Landal GreenParks. ​

    
Act