Carrière
Wil jij werken voor Right To Play?

foto_events_840x373.png  

Vacatures
Ben jij ook van mening dat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van kinderen? En dat er overal eigenlijk meer gespeeld mag worden? Dan is Right To Play mogelijk jouw nieuwe werkplek.
 We hebben momenteel geen openstaande vacatures.Vrijwilligerswerk en stages Right To Play

Stage in Nederland

Momenteel hebben wij geen openstaande stageplaatsen.

Vrijwilligerswerk in Nederland

Wil jij voor Right To Play in actie komen als vrijwilliger? Right To Play is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die het leuk vinden om Right To Play te ondersteunen. Het kan hierbij gaan om het ondersteunen van een door Right To Play georganiseerd evenement of een evenement georganiseerd door derden met Right To Play als goed doel. Denk bijvoorbeeld aan de Dam tot Damloop en de Marikenloop in Nijmegen. Klik hier voor meer informatie.


Stage of vrijwilligerswerk in het buitenland

Right To Play biedt geen stage- of afstudeermogelijkheden aan in de landen waar Right To Play actief is met speelprogramma's. In alle projectlanden werkt Right To Play met lokale medewerkers en vrijwilligers. Door te werken met deze lokale staf versterken we de gemeenschappen, zijn de projecten duurzaam, besparen we kosten en kunnen we onze programma's afstemmen op de lokale problematiek en specifieke behoeftes. 

     ​​​​​​
Act