Carrière
Wil jij werken voor Right To Play?

foto_events_840x373.png  

Vacatures

We hebben momenteel geen openstaande vacatures.


Vrijwilligerswerk en stages Right To Play

Stage in Nederland

Momenteel hebben wij geen vacatures openstaan voor stageplaatsen. Binnenkort gaan wij opzoek naar stagiaires voor de periode februari t/m juni 2018. Meer informatie volgt snel.​


Vrijwilligerswerk in Nederland

Wil jij voor Right To Play in actie komen als vrijwilliger? Right To Play is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die het leuk vinden om Right To Play te ondersteunen. Het kan hierbij gaan om het ondersteunen van een door Right To Play georganiseerd evenement of een evenement georganiseerd door derden met Right To Play als goed doel. Denk bijvoorbeeld aan de Dam tot Damloop en de Marikenloop in Nijmegen. Klik hier voor meer informatie.


Stage of vrijwilligerswerk in het buitenland

Right To Play biedt geen stage- of afstudeermogelijkheden aan in de landen waar Right To Play actief is met sport- en spelprogramma's. In alle projectlanden werkt Right To Play met lokale medewerkers en vrijwilligers. Door te werken met deze lokale staf versterken we de gemeenschappen, zijn de projecten duurzaam, besparen we kosten en kunnen we onze programma's afstemmen op de lokale problematiek en specifieke behoeftes. 

     ​​​​​​
Act