Carrière
Wil jij werken voor Right To Play?

foto_events_840x373.png  

Vacatures

We zijn opzoek naar enthousiate spelers om ons team te versterken.

Vacature Communicatie Professional


Vrijwilligerswerk en stages Right To Play

Stage in Nederland

Je bent van harte welkom om stage te komen lopen op ons kantoor. Momenteel hebben wij vacatures openstaan voor stageplaatsen vanaf september 2017:

Vacature stagiair Communicatie Right To Play

Vacature stagiair Events Right To Play


Vrijwilligerswerk in Nederland

Wil jij voor Right To Play in actie komen als vrijwilliger? Right To Play is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die het leuk vinden om Right To Play te ondersteunen. Het kan hierbij gaan om het ondersteunen van een door Right To Play georganiseerd evenement of een evenement georganiseerd door derden met Right To Play als goed doel. Denk bijvoorbeeld aan de Dam tot Damloop en de Marikenloop in Nijmegen. Klik hier voor meer informatie.


Stage of vrijwilligerswerk in het buitenland

Right To Play biedt geen stage- of afstudeermogelijkheden aan in de landen waar Right To Play actief is met sport- en spelprogramma's. In alle projectlanden werkt Right To Play met lokale medewerkers en vrijwilligers. Door te werken met deze lokale staf versterken we de gemeenschappen, zijn de projecten duurzaam, besparen we kosten en kunnen we onze programma's afstemmen op de lokale problematiek en specifieke behoeftes. 

     ​​​​​​
Act