Right To Play wereldwijd
 
Hoofdkantoor ​

De CEO en het Executive Team van Right To Play werken vanuit het hoofdkantoor in Toronto, Canada. Zij leggen verantwoording af aan de International Board of Directors. Andere afdelingen op het hoofdkantoor zijn: Internationale Programma’s, Monitoring en Evaluatie, Onderzoek, Onderwijs, Beleid en Strategie, Internationale business ontwikkeling en -communicatie, Financiën en Personeelszaken. Bekijk hier de internationale website van Right To Play.


Right To Play wereldwijd.jpg Nationale kantoren

Right To Play heeft zes nationale kantoren in Canada, Nederland, Noorwegen, Zwitserland, Groot Brittannië en de Verenigde Staten. De rol van de nationale kantoren is fondsenwerving, het vergroten van de bekendheid van Right To Play-programma’s en steun zoeken voor haar programma’s bij de nationale regeringen. De nationale kantoren onderhouden tevens de contacten met partners en ambassadeurs.

 

 


Regionale kantoren

Right To Play heeft regionale kantoren in Accra (Ghana), Kampala (Uganda), Bangkok (Thailand) en Beiroet (Libanon). Regionale kantoren zijn verantwoordelijk voor de strategische partnerrelaties in de regio, het realiseren van uitbreiding, een goede communicatie over programma's en trainingen tussen het hoofdkantoor en de landenkantoren en het opstellen van overzichten van activiteiten, financiën en personeel voor de landenkantoren.


Landenkantoren

De landenkantoren zijn verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse Right To Play-projectuitvoering, het leveren van kwaliteitsprogramma’s en het monitoren, beoordelen en evalueren. De landenkantoren bouwen relaties op met lokale partners en ministeries, ze onderzoeken binnenlandse uitbreidingsmogelijkheden en werken aan een grotere bekendheid van Right To Play.


Op dit moment heeft Right To Play programma’s in de volgende landen: Benin, Burundi, China, Ethiopië, Ghana, Jordanië, Kenia, Libanon, Liberia, Mali, Mozambique, Pakistan, Palestijnse gebieden (West Bank en Gaza), Peru, Rwanda, Zuid-Sudan, Tanzania, Thailand en Uganda.

Klik hier om meer te lezen over de projectlanden waar Right To Play actief is.

  ​​​​​​​
Act