Geef de kracht van spelen door aan kinderen, wereldwijd.

Als je speelt is alles mogelijk.

Voor heel even ben je de beste voetballer ter wereld, een dappere koning, of een stoere danseres. Als je speelt ontdek je nieuwe werelden. Je leert jezelf kennen. Je leert omgaan met elkaar. En omgaan met emoties. Als je speelt kun je samen lachen en vergeet je even al je zorgen.

Toch is het voor heel veel kinderen onmogelijk om te spelen. Omdat ze in armoede leven. Of in oorlog. Omdat het onveilig is. Omdat ze moeten werken. of omdat ze zo beschadigd zijn, dat ze niet meer weten hoe. 

Right To Play kent de kracht van spelen en geeft deze door. Aan alle kinderen. Overal ter wereld.


  ​​
Wie we zijn
Children playing in Peru

Wij zijn een wereldwijde organisat​ie die bestaat uit inspirerende coaches, ambassadeurs, medewerkers, supporters en een miljoen spelende kinderen.

 Waar we werken
Girls playing a game

Spelen is universeel. Wij helpen kinderen over de hele wereld om sociale vaardigheden en een betere toekomst voor zichzelf en hun gemeenschap te ontwikkelen.

 Wat we doen
Children playing a Right To Play game

We gebruiken spel om kinderen te helpen in hun ontwikkeling, zorgen voor gezondheidspre​​ventie en leren hoe ze vreedzame gemeenschappen op kunnen bouwen.

 Hoe​​ we werken
Girls playing a game

Onze programma's zijn speciaal ontworpen om kinderen te voorzien van de kennis en vaardighe​​den die ze nodig hebben om tegenslagen te overwinnen.

Act