RightToPlay GGG 2018.jpg
Right To Play & De Nationale Postcode Loterij 
       

Sinds 2010 ontvangt Right To Play jaarlijks een bijdrage van 500.000 euro van de Nationale Postcode Loterij. De Nationale Postcode Loterij heeft besloten om haar samenwerking met Right To Play te verlengen. Dit houdt in dat Right To Play van 2015 tot en met 2019 een bijdrage van 500.000 euro in ontvangst mag nemen van de Nationale Postcode Loterij.  


 'Right To Play draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen in conflictgebieden met sport- en spelactiviteiten, waarbij de thema's onderwijs, gezondheid en vreedzaam samenleven altijd terugkomen. De stichting bereikt wekelijks een miljoen kinderen, die dankzij de activiteiten meer zelfvertrouwen krijgen en beter in staat zijn om conflicten op te lossen. De Postcode Loterij blijft graag bijdragen aan dit mooie werk. Dit kan de loterij alleen maar doen dankzij haar 2,8 miljoen deelnemers.' aldus Judith Lingeman, Hoofd Goede Doelen van de Nationale Postcode Loterij.Meer lezen over de samenwerking met de Nationale Postcode Loterij?

Verlenging samenwerking Right To Play & Nationale Postcode Loterij (2015)

Verlenging samenwerking Right To Play & Nationale Postcode Loterij (2016)​

Project Jeugdhelden in samenwerking met War Child​

- Project the Power of Play in samenwerking met Jantje Beton​​

Lees hier over de projecten die Right To Play heeft uitgevoerd in samenwerking met de Nationale Postcode Loterij


Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,8 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers goede doelen, omdat de helft van de lotprijs bestemd is voor 99 goededoelenorganisaties. Een lotprijs bedraagt € 13,-.

Sinds de oprichting van de Nationale Postcode Loterij is ruim 5 miljard euro aan mens en natuur gegeven. UNICEF, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun van de Nationale Postcode Loterij.

Sinds 2005 is de Nationale Postcode Loterij ook actief in het Verenigd Koninkrijk en Zweden, waar de People's Postcode Lottery en de Svenska PostkodLotteriet fondsen werven voor goede doelen. In Nederland werkt de Nationale Postcode Loterij samen met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij binnen de Goede Doelen Loterijen. Novamedia/Postcode Loterijen is de op één na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.


Meer weten? Bekijk het overzicht van alle goede doelen op de website en volg de Nationale Postcode Loterij op Twitter en Facebook.  

Right To Play is alle deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij zeer dankbaar. ​

   

Act