Right To Play ​​Corporate Events
RTP_0566.jpg
In 2018 organiseert Right To Play weer een aantal prachtige evenementen. Zo organiseren wij de zesde editie van de Right To Play Golf Cup en vindt in november the Ultimate Sports Quiz plaats. Daarnaast zullen wij in april het Right To Play gala organiseren. Wij hebben er zin in! U ook? In onderstaande blokken is meer informatie te vinden met betrekking tot onze corporate evenementen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via events@righttoplay.nl​ of 020-2252 731​. ​
 Right To Play Gala 

Op 10 april organiseert Right To Play een unieke a​vond met het thema 'Facing the Sense of Sports'. We staan stil bij de zin van sport. En zullen letterlijk de kracht van sport horen, voelen en zien. Daarnaast zullen er Olympische sporters en oud sporters aanwezig zijn.

 Dam tot Damloop

Dit jaar met uw bedrijf of ​organisatie aan de start staan
van de Dam tot Damloo​p? Dat kan! Right To Play is het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Schrijf je nu in!​​


Right To Play Golf Cup

Wilt u genieten van een heerlijke dag golf inclusief diner en veiling? In 2018 staat de 6e editie van de Right To Play Golfcup op het programma. Dit evenement zal plaatsvinden op een golfbaan van internationaal topniveau: The Dutch in Spijk. Hieronder vindt u de foto's van de vorige editie.

 The Ultimate Sports Quiz 

Bent u een echte sportkenner? Op ​​8 november vindt de derde editie van The Ultimate Sports Quiz plaats. Dit is een leuk, interactief event waar jouw sportkennis tot het uiterste op de proef gesteld zal worden​. ​

Act