CORPORATE PARTNERS

Right To Play doet het niet alleen 

Koss_2.jpg

 
Right To Play wordt gesteund door een groot aantal enthousiaste partners. Mede dankzij hun steun kunnen wij de kracht van spelen doorgeven aan alle kinderen, wereldwijd. 
Daarbij stelt het ons in staat om nieuwe speelprogramma's te ontwikkelingen, kunnen wij nieuwe coaches opleiden en helpen we de kinderen die op een dag de leiding nemen in het creëren van een betere wereld door middel van spelen. 
Bekijk hier met welke bedrijven, stichtingen en institutionele partners Right To Play samenwerkt.
 
 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Dippel via MD​ippel@righttoplay.com​ of via 020-2252 731​​​.  
 
  
 
Corporate Global Partners
Corporate Stars
Corporate Partners
asics_logo2_web.png 
ASICS is de kledingsponsor van Right To Play. Naast een donatie rondom de Dam tot Damloop verzorgen zij merchandise en loopshirts voor Right To Play.

logo Lemontree.gif 
Lemontree ondersteunt Right To Play op het gebied van netwerkbeheer en stelt haar servicedesk beschikbaar voor IT vraagstukken. 
  asics_logo2_web.png 
Conclusion is een multidisciplinaire zakelijke dienstverlener op het gebied van IT- en organisatievraagstukken. Conclusion was o.a. aanwezig op het Olympisch Gala & de Right To Play Golf Cup.
Ordina.png 
Loyens & Loeff is uw juridisch en fiscaal partner wanneer u in of via Nederland, België, Luxemburg of Zwitserland zaken doet. Loyens & Loeff ondersteunt Right To Play bij juridische vraagstukken en zamelt geld in via fondsenwervende acties van het personeel.
0103_Logo_drukbedrijf.nlRGB.PNG 
Drukbedrijf.nl is een van de grootste onafhankelijke drukportalen van Nederland. Het drukwerk van Right To Play wordt geheel gesponsord door drukbedrijf.nl
 logonederlandseloterij.jpg
​​de Nedelandse Loterij was aanwezig op het Olympisch Gala. Naast een donatie stelde de Nederlandse Loterij verschillende items beschikbaar voor de veiling.
  ​​DMIdee-logo.png 
Golfbaan The Dutch is een Inland Links Golfcourse op International Championship niveau en is koploper wat betreft kwaliteit en duurzaamheid in Nederland. De Right To Play Golfcup vindt jaarlijks plaats op The Dutch.
Logo_Pon.gif 
Ordina is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van consulting, solutions & ICT in de Benelux. Ordina was aanwezig tijdens het Olympisch Gala en doet mee aan de Dam tot Damloop voor Right To Play.
LogoHeuvelman2017_PNG.PNG  
Heuvelman Sound & Vision voorziet de bussiness-to-bussiness markt al bijna 50 jaar van audio-visuele dienstverlening. Heuvelman Sound & Vision ondersteunt Right To Play bij verschillende evenementen zoals het Olympisch Gala en The Ultimate Sports Quiz.innergame_logo_klein.png 
Oxyma gelooft in duurzame marketing. Ze gaan voor het realiseren van klantwaarde en leveren diensten voor een omnichannel communicatie. Medewerkers van Oxyma zetten zich in voor Right To Play via een FIT-programma waarbij bewegen, collegialiteit en competitie centraal staan.
asics_logo2_web.png 
Impact Personeel is een uitzendbureau met vestigingen door het hele land. Impact Personeel steunt Right To Play met donaties.

staatsloterij.jpg 
Renpart structureert en beheert vastgoedfondsen waarmee beleggers kunnen investeren in klein commercieel vastgoed in Nederland. Renpart sponsort een gedeelte van de kantoorruimte van Right To Play.
logo_ING.gif  
ING was aanwezig tijdens het Olympisch Gala voor Right To Play en heeft verschillende items beschikbaar gesteld voor de veiling.
staatsloterij.jpg
Inner Game helpt het Right To Play team spelenderwijs leren en beter te presteren door middel van coaching. Jeroen Jonk is al jarenlang nauw betrokken bij Right To Play.  
normaal_interbest.jpg
Interbest steunt Right To Play met advertentieruimte en stelt reclamemasten beschikbaar als veilingitem bij verschillende fondsenwervende activiteiten van Right To Play.
Stichting  Rozenhof   
Stichting Rozenhof doet jaarlijks een donatie aan Right To Play en was aanwezig tijdens het Olympisch Gala voor Right To Play. 
Corporate Supporters
Act