Word vrijwilliger bij Right To Play!

artikel_vrijwilligers_website.jpg


Word vrijwilliger bij Right To Play en geef de kracht van spelen door. 

Aan alle kinderen, wereldwijd.

Right To Play is altijd op zoek naar en
thousiaste vrijwilligers, die het leuk vinden om Right To Play te ondersteunen. Het kan hierbij gaan om het ondersteunen van een door Right To Play georganiseerd evenement of een evenement georganiseerd door derden met Right To Play als goed doel. Denk bijvoorbeeld aan de Dam tot Damloop en de Marikenloop in Nijmegen.


Aanmelden als vrijwilliger? Klik hier om je direct aan te melden of stuur een mail naar events@righttoplay.nl of bel naar 020-2252 731.

 

Right To Play juicht alle (sportieve) initiatieven toe, het is namelijk ook mogelijk om zelf een evenement te organiseren of een evenement in je omgeving te koppelen aan Right To Play. Natuurlijk helpen we je op weg en ondersteunen we jouw actie waar mogelijk. Ook bij kleinere evenementen kunnen we je hulp gebruiken, zo zijn er vrijwilligers nodig voor het bemannen van de informatiestand tijdens een (sport)evenement, verkoop van loten en merchandise, het in ontvangst nemen van een cheque bij een basisschool of ondersteuning bij een actie van een bedrijf.

Marjolein Kostwinder: 'Vrijwilligerswerk doen voor Right To Play is voor mij het delen van mijn passie. Sport speelt in mijn leven een belangrijke rol en ik gun dat ieder kind op de wereld. Door te sporten maakt het even niet meer uit wie je bent of waar je vandaan komt, je bent allemaal gelijk.'

Het doel dat jij als vrijwilliger hebt, is het vergroten van de naamsbekendheid van Right To Play en het werven van fondsen voor de projecten van Right To Play. Daarnaast heb je als vrijwilliger van Right To Play de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden, interessante bijeenkomsten bij te wonen en jezelf te ontwikkelen. Je kunt jouw expertise inzetten om de kracht van spelen door te geven aan alle kinderen, wereldwijd!

 

Siny Mannesse: "Goed bezig zijn in een enthousiast team geeft zoveel voldoening, dat is niet uit te leggen."

 

Meer informatie? Klik hier om direct contact op te nemen met Right To Play Nederland.​

   ​​​​
    ​​​​​
Act