Organiseer een actie of evenement

foto_events_840x373.png

Wij vinden het geweldig als anderen in actie komen voor Right To Play. Dit kan op verschillende manieren en bij ons is vrijwel alles mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld zelf een actie organiseren of meedoen aan een van de evenementen waar Right To Play het goede doel van is. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Staat jouw idee er niet tussen? Wij helpen je graag. Ons event-team is altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning bij je actie. Mail naar events@righttoplay.nl of bel naar 020-22 52 731.

  ​​
Children playing in Peru

Organiseer zelf​ een actie en geef de kracht van spelen door aan kinderen wereldwijd! Wat kun je doen? Met wie? Wanneer? Wij kunnen je hier bij helpen!

Lees meer    ​​​​​​​ ​​
  Kom in actie met uw bedrijf
scholenactie.jpg

U kunt ook met uw organisatie of collega's in actie komen voor Right To Play. ​Bekijk hier de events en verdere mogelijkheden voor bedrijven.

Lees meer   ​​​​​​​ ​​​
Evenementen.jpg

Gedurende het hele jaar worden er veel (sport)evenementen georganiseerd. Right To Play is daar regelmatig als goed doel bij aanwezig. Wil je tijdens zo'n evenement voor ons in actie komen? Dat kan!

Doe mee    ​​​​​​​
  Word vrijwilliger
final-icon-social-big.png
Ben jij enthousiast en wil jij meerdere activiteiten van Right To Play van dichtbij meemaken? Draag dan je steentje bij als vrijwilliger!  
Meer informatie   ​​​​​​​ ​​​​​​​
Act