Kom in​ actie bij Right To Pla​y evenementen
Doe mee aan een evenement_Website.jpg

Doe mee aan een van de evenementen waar Right To Play als goed doel bij betrokken is en haal geld op om kinderen wereldwijd te laten spelen. Zit je evenement er niet bij, dan kan je jezelf altijd inschrijven voor een ander (sportief) evenement en een fondsenwervende pagina aanmaken voor Right To Play via PIF World.

Daarnaast organiseert Right To Play een aantal evenementen voor onze corporate partners. Deze evenementen kunt u hier terugvinden.

  
  Coolste Baan Charity Skate
logo-coolste baan.svg

Iedere Meter Telt! Op 10 februari vindt de Coolste Baan van Nederland plaats. Een unieke schaatsbeleving in het Olympisch Stadion voor jong en oud. Schaats in 1 uur zoveel mogelijk rondjes voor Right To Play en geef de kracht van spelen door. Aan alle kinderen. Wereldwijd.

 Nieuwsbrief
dtd 200 205.jpg

Blijf op de hoogte van alle evenementen waar Right To Play bij betrokken is. Schrijf je in voor de nieuwsbri​ef en mis niks!Schrijf je hier in​​
  Werf je fondsen online
sportteam.jpg

Wil jij geld ophalen voor een evenement? Right To Play helpt jou hierbij. Maak je eigen actiepagina aan voor Right To Play en maak van jou inzameling een succes!

Act